Baggrund

søndag den 28. oktober 2012

Dagens outfit

Denne gang står Luka for tur i min "dagens outfit". Tøjet stammer delvis fra lagersalg og delvis fra en butik i Århus, som holdte ophørsudsalg og hvor farmor var hurtig - så han er klædt billigt på, omend stadig lækkert :)

T-shirt body fra Katvig, hvid basis body fra H&M og bukser fra Wheat.

søndag den 21. oktober 2012

Weekend i familiens tegn

Jeg kan lige så godt indrømme det - jeg sidder her og blogger med halvlukkede øjne kl 20.15 en søndag aften. Ak, sikke en zombie jeg har været i dag. Må hellere hoppe i seng så snart jeg har blogget..

Det er nu ikke fordi jeg har noget videre sindsoprivende at fortælle om, men jeg synes altså det er hyggeligt med små beretninger fra hverdagen, og derfor er disse også en del af min blog :)

Denne weekend har som overskriften afslører, stået i familien tegn. Lørdag stod den nemlig på fætterkusinefest hos mine forældre. Det er på min fars side, at familien samles til en hyggelig dag med mad og masser af snak. Vi skiftes til at være hos de forskellige idet der både er familie på Sjælland og i Jylland, og i år skulle slaget så stå på halvøen. Vi var 28 alt i alt, inklusiv en 6-7 børn, så lydniveauet var skruet godt op. Jøsses! Mine forældres opvaskemaskine valgte at stå af om fredagen efter elektrikerens arbejdsdag (naturligvis), så der var et øget pres på dem, men de klarede det nu med et smil! Jeg var noget spændt på, hvordan Luka ville tage dagen, da han jo tidligere har været en lidt sensitiv dreng, men ork, han tog det i stiv arm og var i herligt humør hele dagen! Lettelse..
Min storebror og svigerinde fra Kbh havde også taget turen fra djævleøen for at bruge lidt tid med os. Grundet afstanden ses vi desværre ikke mere end nogle få gange om året, så det er jo med at nyde og udnytte tiden når den er der! Luka nød i hvert fald godt af deres besøg, og jeg håber sådan, at han kommer til at få et forhold til dem, på trods af afstanden... Hvor hyggeligt kunne det ikke lige være, at komme på "ferie" ovre hos onkel Frede og tante Kia når man var gammel nok til den slags?

Som sagt forløb lørdagen efter planen og alle var glade og snakken gik. Vi tog hjem til aftens tid og fik givet Fisen sin aftensmad, hvorpå han røg i seng. Farmand skulle derefter på natarbejde, og da han kom hjem kl 7 i morgen var det med at hoppe på hovedet i seng - han havde nemlig kort skifte i dag og skulle derfor møde igen allerede kl 15. ØV, stakkels ham!

Luka og jeg sov for første gang i flere måneder længe, helt til kl 8.20. Eller, det vil sige, at han faktisk var vågen allerede før kl 6, men moren var TRÆT og stædig med sutten - og vandt kampen! Jeg tror nok lige jeg var rundt på gulvet, da jeg vågnede et par timer senere!!
Det betød nemlig, at vi fik lidt travlt, eftersom vi skulle ud til brunch hos mormor og morfar. Bror og svigerinde overnattede nemlig, så vi skulle jo lige hygge det sidste, inden de atter drog østpå.

Mmh æg, bacon, pølser, rundstykker, ost, snegle, juice.... Behøver jeg sige ret meget andet, end at den sad lige i skabet den morgenbuffet? :)

Over middag skulle Frede og Kia med tog, far skulle til fodbold og Luks og jeg skulle hjem og kysse på vores farmand i den korte tid han havde øjne inden arbejde igen! Øvøv hvor er det kedeligt at se så lidt til hinanden, når man nu har det allerbedst når man er sammen <3 Men sådan er det jo engang imellem.

Resten af dagen har jeg bare været en zombie - spørg mig ikke hvorfor. Men nu er kl 20.46 og jeg vil sige godnat i blogland og hoppe i kassen.

I morgen tidlig skal vi over og møde Luka's dagplejemor, og jeg er bare rockerspændt. Jubii.

Sov godt folkens, og nyd den tid i har med dem der står jer kært!



torsdag den 18. oktober 2012

Dagens outfit

Dagens outfit har fokus på møtrik-halskæden jeg skrev om, i gårsdagens indlæg. På nærbilledet er halskæden gjort kortere end på det andet - begge dele synes jeg fungerer til dette outfit.

Buks fra Dr. Denim, tynd strik fra Envii, nude top fra Day Birger Et Mikkelsen, Halskæden er eget design.

onsdag den 17. oktober 2012

Krea: Møtrik smykker

Jeg er generelt ikke et udpræget krea-menneske. Som oftest handler det ikke om evnerne eller tiden, men om tålmodigheden! Hvis ikke jeg fanger fidusen i diverse håndarbejde med det samme, bliver jeg tosset og smider alt fra mig. Sådan endte mine hækledage, sydage, strikkedage, fondantdage - you name it!

MEN (for der er jo selvfølgelig et men i dette indlæg) - nu har jeg fundet en kreativ side i mig, der gider lykkes; møtrik smykker! Yay! For en uges tid siden postede jeg et indlæg med billede af et nyerhvervet armbånd fra Day Birger Et Mikkelsen. Jeg er vild med det, fordi det på én gang er pænt og råt, og fordi det kan pifte ethvert outfit op. Så det skulle jeg da prøve at lave, så jeg kunne få det costumized.

Udover armbåndet, blev jeg også inspireret til at lave en halskæde. Halskæden er lavet med 20mm satinbånd i sort, og jeg elsker den allerede! Nu skal jeg bare ud og har fat i en masse fede farver bånd, så jeg kan lave smykker til hele min garderobe.... Eller til hvem der nu ønsker sig et eksemplar!

mandag den 15. oktober 2012

Walking With Dinosaurs

Som i måske husker, nævnte jeg i indlægget omkring min fødselsdag, at jeg havde fået billetter til det noget omtalte show "Walking With Dinosaurs". Det var så i går slaget skulle stå. Vi havde billetter til showet i Jyske Bank Boxen i Herning kl. 15 så lidt over middag forlod vi provinsen og bevægede os indad i landet.

Som forventet myldrede det med folk deroppe - deriblandt rigtig mange børnefamilier, men der var skam også både midaldrende og seniorer blandt tilskuerne. Selv var vi kun Søren og jeg, for Luka havde vi ladet mormor og morfar passe, han var nok liiige ung nok til sådan en omgang.

Jeg følte egentlig også, at jeg ikke selv var gammel nok til det, men det er jo noget forbandet pjat! Men det bunder altså i, at jeg selv er hundeangst for dinosaurer. Altså sådan virkelig! Jeg synes simpelthen de er så møguhyggelige, og de optræder i samtlige at mine mareridt fra jeg var barn og indtil nu.
Det er nu ikke fordi jeg ikke godt kan se det sjove i, at jeg er bange for nogle pattedyr der uddøde for millioner af år siden - men det ændrer nu engang ikke på, at jeg synes de er pis'hamrende skræmmende (sådan rent ud sagt!).

Derfor bekom det mig godt, at vi havde fået billetter ret højt oppe på tribunen. Ikke mindst da showet begyndte og lyden blev skruet godt op. Scenen var en stor arena der var bygget op med "hegn" omkring og klipper i midten, og så sad vi tilskuere på 3 af siden omkring denne. Showet begyndte med en præsentation af palæontologen (blot skuespil, naturligvis), som skulle føre os igennem dinosaurernes tidsaldre. Showet var dermed både et skuespil, men også en naturhistorisk fortælling om en svunden tid.

Det var en fed forestilling! Dinosaurene var ekstremt livagtige at se på, og lydene gjorde bestemt også sit. Generelt var stemningen omkring det hele meget autentisk, også selvom der flere gange gik en del skuespil i palæontologen, med udbrud som "Nej, hvad kommer der nu!!!? En .......saurus! Woooow". Men okay, det var jo altså et show, der også skulle fange børn!

En lille skuffelse var, at dyrene "kørte" rundt på en slags fødder. Heldigvis var benbevægelserne dog så ægte, at man godt kunne abstrahere fra dette, men det kom alligevel bag på os.

Måske var det heldigt nok med de fødder dinosaurene var opstillet på. I hvert fald set i forhold til min dino-fobi ;) Ej pjat, jeg synes faktisk jeg kom ganske helskindet igennem oplevelsen! Den der store rex-dino var dog frygtelig uhyggelig, så jeg holder mig lige LANGT fra Jurassic Park og Landet for længe siden i det næste stykke tid ;)

søndag den 14. oktober 2012

8 måneders update på Luka

I dag fylder Luka 8 måneder. Lige præcis de 8 måneder synes jeg er ekstra stort. I min optik er det nemlig her grænsen mellem baby og tumling går. Sagt på en anden måde, så er min lille dreng altså ikke længere en baby, men en rigtig lille tumling!

Den betragtning passer jo egentlig meget godt på Luka. Den baby'ede del af ham er efterhånden helt væk og han mosler jo rundt overalt som et rigtigt lille barn. Vildt.

Den sidste måned har Luka også i højere grad bevist, at han er ved at rykke op i alderen. Det kan jeg tydeligt fornemme, når jeg læser sidste måneds update på ham og ser på den i forhold til nu.

I kan jo selv bedømme, for her kommer Luka's 8 måneders update. Nu kan han:

- Møve sig hurtigt og langt omkring. Han er efterhånden i alle hjørner herhjemme.

- Forstå et "nej" eller "ah ah" når han laver ballade (som han er dygtig til ;) ) .. En anden ting er så at han kun lige reagerer og så kort tid efter fortsætter han, for så er "nej'et" glemt!

- Så småt sætte knæene ind under sig for at prøve at komme op (det lykkes dog desværre ikke så godt, men han giver det da et par forsøg om dagen i øjeblikket)

- Bedre spise grovere mad og større stykker af det. Rugbrødshapserne er blevet større og ryger bedre ned, og bananen spises i stykker i stedet for mos.

- Tage mad fra bordet op i munden, eksempelvis en lille skive tomat, en brødstang eller en halv vindue. Han øver pincet-grebet, men endnu får han dog bedst fat med hele hånden.

- Med vores hjælp gå på sine ben. Hurtigst går det, hvis vi holder ham under armene (ja, så løber han faktisk), men holder vi ham bare i hænderne kan han også tage et par skridt. Gåvognen kan han dog endnu ikke helt finde ud af, højest to skridt mens vi holder den.

- Lege legen "Hvor stor er Luka", hvis man gentager det for ham nok gange. Det ser rigtig sødt ud når han så rigtig stolt sætter armene i vejret mens han storsmiler.

- Næsten forstå at vinke. Vi øver, og han bevæger sig lidt på hånden hver gang, men har dog ikke helt fanget bevægelsen endnu.

- Tydeligt genkende bedsteforældre, moster og faster. Og har helt styr på hvem han gerne vil i kontakt med. Han råber gerne hvis han vil ses, så der er bestemt kommunikation fra ham.

- Sidde op næsten helt ret, dog stadig ikke i så lang tid af gangen. Balancen mangler stadig, så han vælter gerne bagover eller til siden efter lidt tid.

- Sidde rigtig pænt i højstolen (kunne han vist også i sidste måned)

- Vise at han er kilden ved halsen og i lysken. Han griner højlydt når vi kilder ham der.

- Luka har desuden fået sin 3. tand som er venstre fortand i overmunden.

Desuden er vi stoppet med at amme. Luka gad ikke rigtig mere til sidst og lavede mere sjov end han spiste, så han udviste tydeligt, at han da var blevet for gammel til det pjat :) Så nu får han i stedet for flaske et par gange eller tre om dagen - herhjemme kaldet hans "bajer"!

Vores store, dejlige bølle-tumling! :)



lørdag den 13. oktober 2012

Dagens outfit

Som noget nyt her på bloggen vil jeg begynde at beskæftige mig mere med dagens/ugens outfit. Det vil være billeder af outfits og det vil for det meste være med mig selv som "model", men jeg skal da ikke afvise, at både manden, Luka, øvrig familie og veninder kommer til at stå model indimellem! ;)

Anyway, her kommer dagens outfit: Top fra Vero Moda, buks fra Dr. Denim, armbånd fra Day Birget Et Mikkelsen.

fredag den 12. oktober 2012

Nyt yndlingsarmbånd

Day lagersalg og brændte læber

Dagen i går var ikke just min dag. I hvert fald ikke til at starte med. Jeg brændte min underlæbe ret voldsomt - faktisk så meget, at jeg måtte holde konstant is på i 5(!!) timer, for bare at kunne holde ud at være til. Og hvordan sker sådan noget så? Dumhed og instinkt. Jeg stod og kogte havregrød og hirsegrød til Luka med begge hænder, mens fisen legede henne på gulvet. Da havregrøden bliver færdig, slukker jeg for blusset og rykker gryden væk. I samme øjeblik hører jeg, at Luka har fået møvet sig helt hen i køkkenet, hvor vi har en fyldt vandkande stående på gulvet. Jeg reagerer hurtigt, lægger min telefon fra mig og går hen og tager vandkanden (som han ganske rigtigt lige netop havde fået fat i) op på køkkenbordet. Jeg vender mig derefter om og ser til min store skræk, at jeg har lagt min telefon på det kogeblus jeg netop havde slukket for! Shit. Jeg skynder mig at samle den op, og rent instinktivt sætter jeg den op på læberne for at mærke om den er varm.... Og der smelter min underlæbe så!! AAAAAVVV :( ... Simpelthen fjollet at sætte en brandvarm telefon op på læberne, I know, men det er jo sådan vi til dagligt gør, når vi skal mærke temperaturen på Luka's mad etc, så ja.. AV.

Dermed røg mine ellers hyggelige planer, der inkluderede mødrebrunch på en cafe nede i byen, hurtigt i vasken og både mand, mor og svigermor blev hidkaldt for at hjælpe. Øv øv hvor en morgen/formiddag/middag!!

Over middag begyndte den brændende smerte endelig at fortage sig så småt. Humøret fik derfor et hak op, eftersom det jo betød, at jeg kunne komme til Day VIP lagersalg i Århus som jeg havde glædet mig så meget til.

Hvor var det godt jeg kom afsted! Endte med at finde 9 dele, og kom kun af med 1000kr! Vildt. Tror dog, at de talte forkert, for ellers kan jeg simpelthen ikke få det til at passe - men fred nu være med det. Jeg fik købt 2 halskæder, et tørklæde, en skjorte, 3 basis langærmede, en top og en oversize bluse. Har naturligvis taget billeder af det hele som ses nedenunder.

Så dagen i går fik en rigtig dum start, men til gengæld en rigtig dejlig slutning. Gad vide hvordan dagen i dag bliver?

onsdag den 10. oktober 2012

Fødselsdag og gaveregn

Hip hurra det' min fødselsdag! Uha hvor er jeg bare én af de der bare ALDRIG bliver træt af at have fødselsdag. Den ene dag om året, hvor det bare handler om mig, mig, mig, synes jeg er lidt fantastisk ;) Og kan jeg så få lov at have mine nærmeste omkring mig, så er jeg helt i mit es! Og det var jeg i dag.

Jeg blev vækket af min kæreste og Luka med sang kl 8 i morges. Min første fødselsdagsgave var nemlig, at sove længe - og allerede dér startede dagen jo godt! Da jeg dernæst kom ned til et fantastisk hyggeligt morgenbord med lys og gaver kunne det næsten ikke blive bedre. Og så alligevel; bag det glitrende gavepapir gemte sig nemlig et "gavekort" på en IPhone 5, bodyscrub, bodybutter og hårolie fra Body Shop OG billetter til "Walking with Dinosauers" :D Øh heldig? Dét tror jeg nok!!

Efter et par timer kom min søster på besøg til noget formiddags/middagshygge inden hun skulle til forelæsning på uni. Jeg lavede lækre blødkogte æg i ovnen i små skåle med tomat og forårsløg, og med ristede rugbrød til. Derudover selvfølgelig også hjemmebagte grovboller med tilbehør. Af min søster fik jeg et lækkert cover til IPhone fra Decadent samt nogle acrylbokse til sortering af smykker - Jubii! Hun havde desuden også en bog med, som ar fra Luka: "Verdens bedste mor". Søren fil far-udgaven til sin fødselsdag, og den er bare så sød og skæg. Fyldt med sjove, finurlige og mærkværdige citater fra børn om diverse emner i forhold til henholdsvis mor og far. Jeg skal nok lige komme med et par citater fra den en anden god dag ;)

Da min søster kørte, tog Søren, Luka og jeg over til fotografen og hentede de billeder, der blev taget af Luks for en lille måned siden (igen, Jubii! Og igen, dem ser i i et andet indlæg ;) ). Derefter smuttede vi i Ønskebørn og købte en klapvogn (hvor svært kan det være at bruge 5600,-?).

Da det så blev eftermiddag var vi hjemme igen og var klar til eftermiddagshygge med mine forældre. Vi skulle have boller, lagkage og Bountys :) .. Igen skulle jeg udsættes for forkælelse, idet der endnu engang blev spredt gaver ud på bordet! Og må jeg lige udbryde endnu et jubii - jeg fik nemlig en lækker Samsø strik jeg havde ønsket mig, et par lækre jeans OG en Decadent pung!! Orw!

Det var en smadder hyggelig og stille og rolig eftermiddag, lige i min ånd! Alle var glade og solen stod højt på en smuk blå himmel. Og dagen i dag skulle så også være dagen, hvor Luka's 3. tand brød igennem! Ihh :)

Til aften bestilte vi pizza fra mit yndlings smadderkasse pizzeria, og nu sidder jeg med et smil på læben, med en kat i den ene arm og en kæreste i den anden, og er slemt slemt tilfreds ovenpå en ikke mindre end VIDUNDERLIG dag... Min første fødselsdag som mor <3

tirsdag den 9. oktober 2012

Hjemmelavet Bounty

Uhm... Dette simple udbrud siger det hele! Hjemmelavet Bounty med chokoladeovertræk af mørk chokolade 57%. Love love love it!

Opskriften får i her:

200ml kondenseret mælk
150g kokos
200g chokolade til overtræk

Kokos og kondenseret mælk røres sammen og massen formes til små Bountybarer. Disse stilles på køl i et par timer, hvorefter de overtrækkes med den smeltede mørke chokolade.
Bon appetit!

Billederne understøtter ordene, og så er der vist ikke andet at sige, end at jeg er MAKS klar til at det er min fødselsdag i morgen!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...